Köhögj, tüsszents zsebkendőbe!

Fő tudnivalók a koronavírusról itt!

A járvány második szakaszában vagyunk, tehát csoportos fertőzések fordulnak elő hazánkban. Már mindenhol az országban vannak fertőzések, ez azt jelenti, hogy a vírus terjed tovább személyes kontaktusok útján.  Ez minden körülöttünk lévő országban még így zajlott. Ne kergessük magunkat abban az illúzióba, hogy ez éppen Magyarországon nem lesz így – nyomatékosította Müller Cecília, országos tisztifőorvos csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

Kisebb közösségekben, szoros kontaktusban lévők között nagyon könnyű ezt a betegséget elkapni.  Úgyhogy felhívnám a figyelmet arra, hogy valamennyi intézkedés mellett, akkor lehetünk csak sikeresek, hogyha ezt a magyar ember megfogadják, betartják a tanácsainkat és egy emberként az egész ország érdekében most mindenki komolyan veszi és cselekszik. Nem tudom elfogadni ebben a szituációban sem a fegyelmezetlenséget, sem a humorizálást, ennek nincs itt a helye.

 

Köhögj, tüsszents zsebkendőbe!

Szerző: Szepezdfürdő

Szepezdfürdő területe külterület, amely része Balatonszepezd község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 3 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve üdülőhely, üdülőterület, üdülőként vagy hétvégi pihenésre használt tanya, présház, gazdasági vagy egyéb rendeltetésű épület. Postai irányítószáma 8252 és a vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója pedig 17154.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: